A Potzak Nagykövet Program részeként szeretnénk felhívni a nyílt hasizom jelenségére a figyelmet valamint – saját tapasztalataitok megosztásával – megmutatnánk, hogy a hasfal rehabilitációja nem álom, hanem a kitartó és folyamatos munka eredményeként bárki számára elérhető.

Mi biztosítjuk a Potzak applikációt és a szakorvosi kapcsolattartást (kérdezés lehetőségét), a nagykövetektől pedig azt kérjük: osszák meg folyamatosan tapasztalataikat, nehézségeiket, örömeiket.
Amennyiben a jelentkezők száma a nagyköveti helyeket meghaladja, a beválasztás során arra fogunk törekedni, hogy a nagyköveti csapat sokszínű és egymással közös hangot találó legyen.

A programba bekerülve vállalod, hogy a Potzak gyakorlataival fejleszted a hasfalad, és az előrehaladásról facebook posztok formájában rendszeresen és nyilvánosan beszámolsz. A program alatt, személyes támogatást kapsz tőlünk, egyúttal ingyenesen rendelkezésedre bocsátjuk a Potzak gyakorlatait.

A Potzak Nagykövet Program 2018. március 3-án kezdődik. Délután 2 órától szeretnénk megismerni benneteket, átbeszélni veletek a program kereteit. Ha nem tudsz személyesen eljönni, akkor Skype-on is be tudsz csatlakozni.

A facebook posztok a Potzak és a Rectus Diastasis oldalon is meg fognak jelenni. A folyamatos fejlődést fotós dokumentálással szeretnénk rögzíteni. Azoknak, akik személyesen eljönnek, az első képe a találkozón készül el.

A programra való jelentkezés határidejét meghosszabbítottuk: 2018. március 2. 12:00.

Nagykövetnek itt tudsz jelentkezni

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot az info@potzak.org címen.