Március 8-án indul a Potzak Nagykövet programja

Nőnap alkalmával indítjuk útjára a Nagyköveti programunkat, aminek a keretén belül 8 nagyszerű és lelkes anyuka kezd majd el dolgozni a Potzak applikációval.

Nagyköveteink ott voltak a Nyílt hasizom kampány első állomásán, a március 3-i “Nyíltan a nyílt hasizom” című rendezvényen, ahol elsajátították az állapotfelmérés és az alapgyakorlatok csínját bínját. A későbbiekben folyamatosan posztolni fognak majd a haladásukról, a Potzak facebook oldalán, egészen pontosan itt.

Ahhoz, hogy minél hamarabb regenerálódjon a hasuk, a Potzak csapata nem csak a teljes gyakorlatsort, hanem a szakmai hátteret is biztosítja számukra a program alatt.

Az elkövetkezendő időszakban, egymás után, minden résztvevőt be fogunk mutatni és megtudhatjátok azt is, hogy mi az egyéni motivációjuk, miért jelentkeztek a programba és hogyan szeretnék majd segíteni nőtársaikat.

 

By |2018-04-04T21:08:32+00:00március 7th, 2018|Hírek| Március 8-án indul a Potzak Nagykövet programja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: