Lassan 2 hónapja indult útjára a Nagykövet programunk, ami alatt Nagyköveteink megosztották tapasztalataikat a többi anyával.

Mivel a héten lesz anyák napja, nem is találhatnánk megfelelőbb alkalmat arra, hogy megköszönjük nekik az eddigi munkájukat és egyúttal bemutassunk pár emlékezetes pillanatot. Sorozatunk többi részében, pedig betekintést nyerhettek a “kulisszák mögé” és inspirálódhattok az általuk készült interjúkból is.

A Program első bejegyzése Annától érkezett, amihez két nagyszerű képet s mellékelt.

Ezzel vette hivatalosan is kezdetét a facebookon a Potzak Nagykövet Programja:

Sziasztok!

Mai napon Potzak Nagykövetként megkezdtem a gyakorlatsort. 

Ez a hasbehúzós feladat nekem az első alkalommal is jól ment, szóval a 10 db simán megvolt. Viszont szerintem 20-nál már hasizomlázam lenne. 
Az se keseredjen, akinek nem megy elsőre, én annyival előrébb indulok, hogy évek óta jógázom és tornázom itthon, és egy ideje a pilatest is a szívembe zártam. 

Szóval a következő 1 hetet, azon felül, hogy ennek a gyakorlatnak az ismétlésszámát emelem napi 5-tel, továbblépek a második gyakorlatra. Én izgatottan várom. És Ti? 

Image may contain: one or more people, people sitting and indoor

Anita egy szívhez és Pocakhoz szóló üzenete:

Kedves Pocakom, Köszönöm h hű társam vagy.Köszönöm, h segítettél kihordani a két kicsi csodánkat. Kinyíltál és összementél – már 2szer. Az idő vasfoga rajtad is nyomott hagyott..1,5 ujjnyit és ma elkezdünk ezen változtatni. Mert mint a reklám mondja megérdemeljük  Akkor itt a kiidulási állapot. Ritkán vagy így látható, mindig behúzlak, elrejtelek. De most új útra lépünk, megtanulom, hogyan bánhatok veled jobban. Hogy támaszom legyél – szó szerint 
Applikáció fent, anyapoci munkára 

Egy másik Anna nagykövetünk őszinte szavai:

#potzak #nagykövetprogram#3.hét#1.gyakorlat.
Azt hiszem, a elég jól megy már, szerintem a hasam is kisebb lett, így szülés után 5 hónappal. Még csak fekve próbáltam, valahogy nem jut eszembe napközben. De rajta leszek. Szeretnék tovább lépni a 2.gyakorlatra.

Ha szeretnél többet tudni a Nagykövet Programunkról, akkor csatlakozz bátran a csoporthoz, hiszen minden hozzászólásnak és érdeklődőnek nagyon örülünk: https://goo.gl/kpu1Ko