Nagyköveteink hónapok óta dolgoznak magukon és azon, hogy kiismerjék a Potzak applikáció csínját bínját.

Az egyik leglelkesebb Nagykövetünk Fábri-Várkonyi Anna. Az elsők között jelentkezett a programba és azóta is kitartóan gyakorol, ír, kérdez. Hatalmas segítség számunkra.

Sorozatunk első részében róla tudhattok meg többet:

Bemutatkozás

Idén leszek 36 éves és 3 gyerkőcnek vagyok az anyukája. A legkisebb 1 éves, a többiek 2,5 és 8 évesek. Rendszeresen jógázom, illetve most már bő 1 éve pilates-ezem is otthon. Egy szépségcsoportot vezetek a facebookon. Tanítóképző főiskolát végeztem és adminisztrátorként dolgoztam egy banknál.

Image may contain: one or more people, child, indoor and close-up

Egyéni motiváció

A második gyerkőc után szétnyílt a hasizmom és köldöksérvem is lett. Aztán nagyon gyorsan jött a harmadik gyerkőc, így a nyílás össze sem zárult, a köldöksérv pedig rosszabbodott. Szerettem volna célzottabb megoldást találni. Beszélgettem Dr. Bajzik Évivel, aki azt mondta, hogy ha sikerül bezárni a sérv rését a gyakorlattal, akkor meg is szüntethetem vele. Kíváncsian várom, hogy hogyan fog alakulni ez az egész.

Miért jelentkeztél Nagykövetnek?

Szeretném, ha minél több nőhöz eljutna, hogy van célzott megoldás és hogy ettől nem kell félni és nem kell rögtön sebészhez fordulni. Próbáljuk meg természetes úton, mi magunk megoldani a helyzetet. Illetve azt szeretném megmutatni az anyukáknak, hogy arra van időnk, amire szeretnénk, hogy legyen és nyugodtan lehet 2, 3, 4 gyerek mellett is csinálni otthon ezeket a dolgokat. Én együtt pilatesezem és jógázom a kicsikkel, úgyhogy most együtt fogok Potzakolni velük. Ez jó móka a gyerekeknek is. A 8 és a 2,5 évesem magától jógázik velem.

Image may contain: 1 person, text

Személyes üzenet Annától a többi Anyának

“Attól, hogy Anyává válsz, több leszel. Ha átmenetileg le is kell mondanod pár dologról, amely te vagy, hosszú távon ne tedd. Legyen idő Magadra! Valósítsd meg Magad immáron Anyaként!”